Mijn naam is Agnieszka van den Brand-Dalkowska.
Ik ben de eigenaresse van Schoonheidssalon.Aga en CEO Owner van Brand Lashes.
Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering. Wij trainen individueel en in kleine groepjes tot maximaal 3 deelnemers. De trainingen worden enkel gegeven door Professional trainers die jarenlange ervaring hebben en zijn zowel nationaal als internationaal getraind:
Hamima Latoel (Nederland),

Anastazja Balon (Polen),
Frankie Widdows (Great Britain),
Anastasiia Gustaliuk (Ukraine),
Anastasiya Tomusiak (Ukraine), 

Loreta Jasilionyte (Great Britain),
Hanna Putjato (London),

Aida O-ko (Rusland) enz

Ons team van Brand Lashes geeft trainingen in meerdere talen: Nederlands, Pools en Engels.
Tijdens Lash World Cup 2018 (met meer dan 200 deelnemers en 16 internationale teams) heeft ons geweldige team van trainers van Brand Lashes de 2e plaats Beste Lash Artist Team gewonnen .
Naast het opleidingscentrum heeft Brand Lashes een groothandel en webshop met hoge kwaliteitsproducten en een divers assortiment met aanverwante artikelen in wimper- en wenkbrauwextensions.
Ik ben extra trots op de door ons ontworpen Masterclass Volume Tweezers van Duits staal, die zeer populair zijn onder de wimperstylistes. Kennis en ervaring delen en overdragen vind ik leuk.
Omdat ik altijd op een hoog niveau werk en voor mijzelf de lat ook hoog leg, heb ik een goed lopende salon met veel trouwe en tevreden klanten.
Naast mijn opleidingscentrum, groothandel, webshop en schoonheidssalon heb ik een gezin. En ben ik ook een gelukkige getrouwde vrouw en moeder van twee prachtige dochtertjes. Tussen privé en werk zoek ik naar een goed evenwicht.
Mijn tips voor stylisten:
geloof in je dromen, stel je doelen vast en streef ze na.
gebruik de kans om jezelf te ontwikkelen.
als je goed wilt zijn in wat je doet, wees slim, zoek naar antwoorden. Ga niet voor een Lash Master, leer van de beste en wees ambitieus.
werk ijverig, precies en op een hoog niveau. Doe wat je goed kan en je gelukkig maakt.
Dan heb je de kans om een leuke carrière te creëren.