Agnieszka van den Brand-Dalkowska

 

Mijn naam is Agnieszka van den Brand-Dalkowska. Ik ben eigenaresse van Schoonheidssalon.Aga. Na mijn opleiding besloot ik om van mijn passie mijn vak te gaan maken. Ik volgde de opleiding voor allround schoonheidsspecialiste,pedicure en later voor wimperstyliste. Na het behalen van de vereiste diploma’s werd de wens om een eigen schoonheidssalon te starten werkelijkheid. Met veel passie en toewijding ben ik in Maart 2012 mijn sfeervolle salon begonnen. Deze is voorzien van alle benodigde apparatuur en wordt ook op hygienisch gebied als professioneel gekwalificeerd. In 2014 hebben er veel veranderingen plaats gevonden! Zo heb ik een Opleiding Centrum en BrandLashes webshop geopend, gespecialiseerd in wimperextensions en huidververzorgingsproducten. In September 2014 is de salon geheel verbouwd en in een nieuwe jas gestoken.

Bij Schoonheidssalon.Aga vind u een uitgebreid assortiment aan behandelingen. Dit assortiment zal in toekomst nog verder uitgebreid worden, door het volgen van nieuwe opleidingen blijf ik ook mijzelf veranderen en verbeteren!

Met trots ontvang ik u graag in mijn vernieuwde salon. Waar ik met mijn deskundigheid en toewijding als schoonheidsspecialiste en wimperstyliste, in combinatie met de beste producenten, hoogwaardige behandelingen en adviezen, er voor ga zorgen dat uw kostbare huid een goede conditie krijgt en behoudt.

Met vriendelijk groet,
Aga van den Brand